PROJEKTI
 • Projekt: Sky Office
  Sky office je projekt arhitektonske vrijednosti i vizualne prepoznatljivosti koja nadrasta uobičajenu “tržišnu” ponudu, postavlja nove standarde i dodaje novu vrijednosti okruženju i zajednici.

 • Projekt:Dalmare
  Moderan trgovački centar ukupne površine 80000m² prodajnog prostora trgovačke i ugostiteljske namjene.

 • Projekt: Stambeno naselje Sv. Duh
  Stambeno naselje Sv. Duh nalazi se na razmeđi središta grada i podsljemenske zone, na izuzetno atraktivnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na grad svega 800 m od Ilice.

 • Projekt: Stambeno-poslovno naselje Šubićevac-Šibenik
  Moderno naselje dinamičnog duha i rasporeda zgrada, zanimljive arhitekture po mjeri čovjeka, osmišljeno je na način da pruži sve potrebne sadržaje, koji pridonose kvaliteti života suvremene obitelji.

Projekti Zagreb Montaža Grupe

Zajedničkim djelovanjem tvrtki unutar grupacije, Zagreb-Montaža Grupa je u stanju realizirati i najzahtjevnije graditeljske projekte, od planiranja i projektiranja, do izgradnje, opremanja i predaje gotovih objekata klijentu na upotrebu. Povezivanjem svojih kapaciteta i stečenih znanja s potrebama tržišta, Zagreb-Montaža Grupa pokreće vlastite investicijske projekte izgradnje poslovnih i trgovačkih centara, stambenih naselja i turističkih sadržaja.

Projekti Zagreb Montaža Grupe

Projekti u čijoj izvedbi sudjeluje Zagreb Montaža Grupa

KONTAKT
ZAGREB-MONTAŽA d.o.o.
Roberta F. Mihanovića 9
10000 Zagreb

tel. +385 (0)1 5557 701

e-mail: info@zagreb-montaza.hr